Di Catatan Takodok

Sekerat Cerita Penanda

Dialogue

JB : So, the life in times of Don Quixote, what is it about?

CS: Someone’s belief in virtue is more important than virtue itself?

JB : Yes, that’s in it, but what is it about? Could it be how rational thought destroys your soul? Could it be about the triumph of rationality and the power that is in that? Now we spend a lot of time trying to organize the world, we build clocks and calendars and we try to predict the weather.. but what part of our life is truly under our control? What if we choose to exist purely in our reality of our own making, does that render us insane? If that does, isn’t that better than a life of despair?

.

Taken from:

Adegan yang paling menyentuh adalah saat ayah John menyerahkan jaket ke John lalu mereka berpelukan. Tanpa berkata apa-apa si ayah tau anaknya akan pergi jauh.

Jadi ingat ucapan Nicholas Boone ke Walter Bishop (Fringe e18s01) ; How far will you go for the person you love?

————————

R: Hi..

G: Hi.

R: You still drive a taxi?

G: Yes. Is that a problem?

R: No. Why? What problem would I have… Mmm… the letters you wrote to me, i just saw them.

G: Just saw?! I have been writing them since 6 months! 6 months! And you just noticed them! I mean, what is wrong with you?

R: Actually.. I had gone out.

G: For 6 months?! Why? Where did you go? For a vacation? I have been crying my heart out here and you have been chiling on some beach drinking pina coladas?

R: I.. hate… pina.. coladas.

G: Don’t mess with me!

R: I know. There is a hockey stick in the boot, and you have learnt taekwondo.

G: You should have informed me that you were about to vanish.

R: I know.. I wonder why I didn’t call you. Let me think.. Ah, yes.. Now I remember. You left me heart broken. You ditched me!

G: So? I said and you left? I’ll speak whatever comes to my mind. You can’t accept it?

R (to another passenger): Can you apply her logic?

G: I am a girl! I have a right to change my mind!

R: And it’s my job to keep a track of your changing mind. When will you decide in my favor?

.

Taken from:

Poster film kedua memang ‘nggak banget. Tapi jalan ceritanya lumayan buat diketawain. Klise, tentang seorang cowok bajingan yang kena batunya setelah ditolak seorang cewek dan akhirnya memutuskan untuk memperbaiki kesalahan masa lalu meminta maaf pada cewek-cewek yang pernah disakitinya.

You know, sometimes one spends his entire lifetime and still doesn’t know how he is as a person. But at least I realized what i want to be, it still hurts a lot. But one thing is for sure, i will never hurt anyone again.

Yakin gitu? Oh maksudnya tidak menyakiti orang lain secara sengaja kali ya? Kalo ga sengaja sih apa boleh baut😎

Lalu? Ya happy ending dong. Diiringi tokoh pria yang bilang

The past is over, there is no control over it. And you’ll rectify the future only when you set things straight in the present.

Boleh juga sih.. tapi saya lebih suka ucapan salah satu tokoh wanita yang berkarakter bitchy;

Sometimes you need a little push to recognize yourself. It’s a different thing if you push a little too hard.

So.. where’s the button pal?:mrgreen:

8 comments on “Dialogue

  1. Asop
    March 25, 2011

    Ouch! “The Next Three Days” itu masuk ke dalam inceran belanja DVD pilem saya!😀 Nunggu kualitas bagus.😀

    • yoriyuliandra
      March 31, 2011

      ya nanti dibagi ya, setelah didownload…
      pilem saya udah terlalu banyak yang ngantri untuk ditonton… lagi nyari waktu yg pas

  2. evillya
    March 26, 2011

    film kedua posternya nggak banget, tapi kliatannya filmnya lucu😀

    ah the next three days… sapa yang mo mendonlodkan buat saya ya? *rolling eyes*

  3. TamaGO
    March 26, 2011

    pilem kedua itu…. bollywood?

  4. Takodok!
    March 26, 2011

    @Asop
    VCD originalnya udah ada tuh sop. Bisa disewa😀

    @evillya
    lumayan lah ceritanya.. ada beberapa percakapan yang lucu dan saya memang suka aktornya🙂
    The Next Three Days bisa disewa di penyewaan terdekat:mrgreen:

    @TamaGO
    iya, tama🙂

  5. Kurology
    March 27, 2011

    film kedua pass deh. tp yang TNTD itu beneran oke, meski cuman film adaptasi. dan semacam comeback buat RC setelah film jelek Robin Hood😆

  6. Farijs van Java
    March 28, 2011

    Waduh, saya tidak tahu menahu perihal film-film di atas. Maklum, kuper. Hoho. Saya hanya menonton film Doraemon. (doh)😀

  7. opat.hebat
    March 30, 2011

    hyoo.. waktu itu pengen banget nonton

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 25, 2011 by in D Commento and tagged , .
%d bloggers like this: